Evolució

Evolució
L'evolució dels Bombers de Reus

dijous, 16 de juny del 2011

Gran èxit de la jornada infantil

NOVETAT!
Els videos del Torri del dia de la jornada ja estan penjats.
Al final d'aquesta noticia, hi ha els enllaços.






El passat dissabte 4 de juny varem “ocupar” la plaça de la Llibertat per dedicar un dia als infants.

La jornada estava pensada amb un caràcter marcadament lúdic i encarada en l’entreteniment de la mainada que hi va voler participar.



És un fet conegut que la relació infants-bombers sempre ha estat molt arrelada. La canalla sempre ha mostrat una gran admiració envers la nostra feina i amb aquesta jornada els hi volíem donar un protagonisme pensem que merescut. Aquesta activitat, emmarcada en els actes de celebració del nostre 150è aniversari, no és res més que una continuació de totes les activitats que des de fa moltíssim temps ja estem portant a terme amb la mainada de la nostra ciutat, sortim a la cavalcada del Reis Mags, durant el curs escolar hi ha moltes escoles visiten el parc, etc.

A la plaça també hi havia una exposició amb els vehicles antics i material divers així com un recull fotogràfic.

Varem aprofitar per fer una jornada de portes obertes i es va traslladar el parc de bombers, els companys de torn i els vehicles estaven a la plaça, donant resposta, des d’allí, als serveis que es varen realitzar.

Un cop es va fer fosc els diables i la Vibria de Reus varen participar de la festa fet un batrig de foc per celebrar l’aniversari.

Jordi Gasset.


Per veure els videos del Torri clica als seguents enllaços:


video 1


video 2


video 3

video 4

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada