Evolució

Evolució
L'evolució dels Bombers de Reus

dimarts, 4 de maig del 2010

Reus fa un paper brillant al concurs nacional Català d'excarceració

En els últims anys el Parc de Reus és conegut arreu per una sèrie d’activitats que ens han donat renom, activitats formatives com a focs d’interiors, cursos de voluntaris, cursos de bombers d’empresa, cursos de col·laboració amb la URV... Així mateix, ser la seu del GRAF, etc. Però el que ens ha donat coneixença recentment ha estat els concursos d’excarceració, on en el últim encontre del Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit a nivell Nacional de Catalunya Reus 1 ha quedat en primer lloc( tenint accés directe al campionat Estatal) i Reus II ha fet un meritori vuitè lloc.

A ningú se li escapa que els concursos són una eina formativa de primera magnitud, així com un element dinamitzador de l’entrenament, facilitant una millora tècnica potent per als bombers que hi participen i per proximitat aquesta millora tècnica ha transcendit als demés torns del parc de Reus que no concursen. Així mateix, l’objectiu dels concursos es promocionar i potenciar l’entrenament dels bombers, fer intercanvi d’experiències que ens ajuda a aprendre noves tècniques, involucrar als diferents col·lectius implicats en el rescat i sobre tot donar a conèixer la nostra feina. D’altra banda, penseu que una de les primeres activitats de renom que farem en el nostre 150 aniversari, el 2011, serà el Campionat de Catalunya d’excarceració.

Des d'aquest bloc, vull donar les gràcies als diferents companys que ens heu ajudat d’una forma o altra a poder preparar-nos per les diferents fases dels concursos i recordar que des de el dia 11 al 16 de Maig es celebra el VI Concurs Estatal De Rescat en Accidents de Trànsit, a la Pineda al costat de l’hotel Palas no falteu al cita.

P. Fuentes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada