Evolució

Evolució
L'evolució dels Bombers de Reus

dilluns, 30 d’agost del 2010

MUNDIAL DEL CONCURS D'ESCARCERACIÓ

CAP AL MUNDIAL D’EXCARCERACIÓ

L’equip del parc de Reus, marxem el día 1 de setembre cap a Cork, a disputar el mundial d’excarceració. Amb tota la feina feta, després de guanyar el campionat de Catalunya i l’Estatal, ara toca el “premi” de poder participar en el Mundial.
Amb l’objectiu d’adquirir més coneixements i més experiencia en el camp de l’excarceració, i si és possible, assolint un bon paper en aquest campionat.
Ens agradaria donar les gràcies a tots els companys i companyes que ens heu donat suport en aquest llarg camí que va iniciar-se fa dos any. Gràcies per ajudar-nos en els entrenaments, en el día a día i en el suport que vam rebre a la Pineda en el campionat Estatal. Gràcies al nostre torn que ens aguanta en el dia a dia, a la Nuria i la Patri i demés “víctimes” dels nostres entrenaments. Gràcies a la Policia Local per facilitar-nos l’espai i els vehicles per les pràctiques i a tothom que ha sentit una mica seu aquest equip de Reus.


Ja explicarem com ens ha anat al campionat del mon.

GRACIES A TOTS DE PART DEL TEAM REUS formart per:

Joan Beteta: MILLOR COMANAMENT jejejejeje, que siiiiiii, que és boooooooooo, MOLT BO, un poco pesao jijijijiji, i sord una mica sord… El rei dels campionats, el tio que coneix a tothom.

Joseph Mª Castan: MILLOR EQUIP TECNIC jajajajajajajaja clonc clonc clonc clonc …. El nostre guia GPS clonc clonc, jejejejeje un crack de la excarceració, pur nervi i explosiu molt explosiu jejejejeje.

Oscar Giménez: MILLOR EQUIP TECNIC jajajajajajaja, comandanteeeeee che Guevara. Diria que no li agraden les pinyes, però el tio es mou i fot una feina dins el cotxe que Flipas neng. El rei dels nervis jejejeje, (aixo no és res comparat amb un 8a a vista).

Enric Sentis: MILLOR EQUIP TECNIC jajajajajajaja la polivalencia en l’excarceració, ara tigeritas, ara esquirol, ara aguanta columnes jajajajajajaja la voz en off (no t’equivoquis Xavi, allí no) jejejeje

Xavi Boada: MILLOR EQUIP TECNIC jajajajajajaja la gazela blanca “jubilada” jejejee xavi protector, xavi tabla, xavi refalca … i a més a més es queixa, que tio (per tot) jijijiji algú ho te que fer.

Sr Joan Carles Gras: MILLOR SANITARI si senyors, MILLOR SANITARI , el junior del Team, amb la seva juventud, la seva agilitat jijijiji, la seva perfecte col•locació jijiji, el tracte amb les víctimes (fèmines sobre tot). A veure qui te nasos de fer el que fa aquest senyor i les ganes que hi posa. UN CRACK.

Una forta abraçada per tots els companys del Parc de Reus.
Un del grup, ¡¡¡-Boada ??

1 comentari:

  1. jajajaja, les descripcions són boníssimes!!!! encara que nosaltres també tenim el nostre punt de vista..... ;)

    esperem que us vagi moooolt bé el concurs, i sobretot, que us ho passeu SUPER BÉ per CORK!!!

    ResponElimina