Evolució

Evolució
L'evolució dels Bombers de Reus

dissabte, 12 de març del 2011

ACTE D'ENTREGA DE MEDALLES I DISTINCIONS DEL COS DE BOMBERS

El passat divendres dia 11 de març el nou Palau de Fires de Reus, ubicat al Tecnoparc, acollia l’acte d’entrega de medalles i distincions del cos de Bombers de la Generalitat. Aquest esdeveniment, emmarcat dins els actes de celebració del 150è aniversari dels Bombers de Reus, va tenir una gran concurrència de bombers de tota Catalunya. El conseller d’interior Felip Puig i l’alcalde Lluís Miquel Pérez, acompanyats d’altres autoritats, foren els encarregats de presidir un acte que, tot i el seu marcat caràcter institucional, no va estar mancat d’emoció i retrobaments.
Es varen concedir 246 distincions, d’entre les que destaquem les entregades als bombers reusencs Paulino Cansino (a qui felicitem pel seu discurs com a medallista d’honor), Joan Carles Gras i Àngel Àvila.
Paral·lelament i acompanyant l’acte, es presentà per primera vegada l’exposició “Bombers de Reus, 150 anys d’història”, una mostra de fotografies i material antic que il·lustrava els 150 anys de bagatge dels bombers a la nostra ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada