Evolució

Evolució
L'evolució dels Bombers de Reus

dimecres, 19 d’agost del 2009

AUX. FORESTALS 2009 PARC DE REUS


Com cada any, el recolzament en els incendis forestals i de vegetació del personal contractat com "Aux. Forestal", és vital per a la lluita d'aquest incendis. Per norma general son nois i noies joves que aprofiten les vacances d'estiu per a guanyar-se uns dinerets que sempre van be.

Alguns, fa que després d'algunes campanyes treballades es plantegin la possibilitat de ser voluntaris o fins i tot presentar-se com a professionals. Per tant, d'aquesta manera coneixen d'aprop l'ofici i poden decidir-se o no.

També per a el servei és interessant, donat què podem conèixer la personalitat dels aspirants a bombers voluntaris o professionals i així avaluar les seves capacitats. A les hores, és profitós per a ambdues parts, ells per que saben on es fiquen i per a nosaltres per que els coneixem abans d'entrar.

Així què, anim i us esperem les properes campanyes, i ja sabeu, si algú o alguna, més endavant es planteja presentar-se a voluntari o Professional, doncs, a "por ello".

Aquest any i amb la novetat de les columnes mòbils, al parc de Reus han entrat 14 Forestals. Us els presento i també als guaites de les torres de vigilància de Puig d'en Cama i Puig Cerver.

Salutacions a tots.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada