Evolució

Evolució
L'evolució dels Bombers de Reus

dimecres, 30 de juny del 2010

9 medalles dels bombers de Reus als Europeus d'Andorra, de moment...

Un gran èxit de participació per part dels bombers de Reus als jocs Europeus de policies i Bombers que s’estan celebrant aquests dies a Andorra.

Tot va començar el dilluns mentre ens registravem l’equip de Reus per la pujada d’escales al meeting point on ens vam trobar el Tomàs Heras que ens va posar al dia dels seus resultats de Handball. A hores d’ara ja sabem que han fet la medalla d’or! Moltes Felicitats! Tan aviat com rebem la foto la posarem aquí. Eren un combinat de Bombers de la Generalitat que van guanyar tots els partits contra seleccions d’andorrans, dels Alpes Maritimes Francesos i algún altre equip més.

El dilluns mateix, a les instal.lacions de Caldea, l’equip dels Bombers de Reus ens preparàvem desesperats per l’espera. Van ser tres hores de calentament per la mala organització de la prova, però al final ens va arribar l’hora de la veritat… Cada minut sortia un corredor que s’havia d’enfilar per un tram de tres pisos d’escales, seguit de la recepció de Caldea, un altre tram de tres pisos d’escales de caragol cap a la dreta i 8 pisos més d’escales de caragol a Esquerra per fer tres pisos més amb trams normals per una escala reixada… Un recorregut rodó que et feia arribar al pis 17 sense alè.

El primer a pujar va ser el Jordi Guarque que va ser molt conservador per tal de poder acabar amb una dignitat que li va suposar el segon lloc de la seva categoría i medalla de plata.

Després el Germà Guarch, que com una gasela va pujar els 17 pisos amb un temps de 1’ 59 ‘’ aconseguint la medalla d’or de la seva categoría i demostrant que és la nostra millor carta de cara al medaller!

El Toni Morlans, amb un temps de 2’02’’ va quedar el 4rt de la categoría, que tot i ser una posició poc agraïda, va estar la mar de content per haver-hi corredors de la selecció Catalana que competeixen a nivell mundial.

El Víctor Cavallé agafant forces per la pujada… Va acabar les escales, amb un esforç sobrehumà al límit del seu cos, que si bé no va servir per estar entre els millors de la seva categoría, ja que era de les més fortes, va servir per donar el segon lloc per equips als bombers de Reus. Per tant vam poder pujar al Podi, a recollir la medalla de plata, radera un combinat de bombers de Vilafranca i Igualada.

El dimarts, tocava Karts, on teniem unes ganes tremendes de pasar-nos ho bé i cremar gasolina. Les poques expectatives que teniem de trionfar van caure en picat quan vam veure l’exelent nivell dels corredors que hi corrien. Només cal dir que el primer classificat, un tal Gabriel Sanchez va aconseguir el rècord del circuit amb 34’’1 que fins llavors tenia el Marc Gené, conegut pilot de F1 amb 34’’3.

Tot i així els pilots de Reus van fer uns exel.lent resultats. El Toni Morlans i el Tomàs Cordero, que van passar a la semifinal, van quedar 9e i 10e i van ser els dos primers corredors que no van aconseguir clasificar-se per disputar la carrera final. Uns bons temps però molt lluny dels primers de cursa que estàven veritablement en una altra òrbita.

El Víctor i el Benji Ceperuelo que van córrer junts les seves mànegues van defensar a capa i espasa el seu estatus quo, fent una conducció potser poc ràpida però espectacular que animava al públic assistent amb constants adelantaments…


Finalment el Fata, l’Alfred Sambró, que acompanyat d’uns admiradors molt especials va fer treure fum als Karts 17 i 33 ensenyant les dents i com les gasten a la Fatarella.


Gràcies també a les dones que mos van animar, que si hagués sortit bé l’estratègia de distracció de final de recta haguéssim triunfat.

En dards, el nostre company Alfred Sambró acaba de guanyar la medalla de bronze. Així doncs, ja tenim la 8a medalles al medaller particular del Parc de Reus!

Ben aviat les fotografies...

Estem l’espera dels resultats de la cursa de muntanya, on el Germà i han defensat la samarreta vermella del 150 aniversari dels Bombers de Reus… De moment us podem dir que el Germà ha guanyat la medalla de plata de la categoria per tant ja en son 9! us seguirem informant!

Text i fotos Blogger.1 comentari: