Evolució

Evolució
L'evolució dels Bombers de Reus

dilluns, 5 de juliol del 2010

SOPAR TORN "A" JULIOL 2010


PRIMER SERVEI DEL TORN “A” DEL MES DE JULIOL DE 2010 (dia 1/07/10)
Núm, ser. General 950 servei de parc núm. 19
A les 20:30 hores rebem l’avís d’un veí d’Alcover,( senyor Germà Guarch) dient que ha vist una petita columna de fum prop del restaurant “Mas la Torre” de Mont-ral.
Ràpidament, es mobilitzen 12 efectius del torn A i set voluntàries, que tot s’ha de dir, si no és per elles, el foc no s’apaga.
Després, de tres o quatre hores de camí, “asfaltat”, ja,ja, arribem a fer cim al rest. “Mas de la Torre”, per cert lloc guapo. Efectiviwonder, de la masia sortia una petita columna de fum, VERTICAL, BLANCA, DE BAIXA INTENSITAT, AMB UNA ORIENTACIÓ DE 0/3 I CAP A MILLOR, I CONTROLABLE AMB ELS RECURSOS ACTUANTS.
Emplacem els vihicles EN ZONA SEGURA, i ens apropem, buff,.. a peu, fins al focus principal. Allí, ens informen els propietaris de la masia, que es tracta d’un foc controlat i que no passa res. Que gràcies per venir i que si voliem pendre alguna cosa. Ens mirem i diem que no, que no pudem aceptar res. No, no, si és pagan. Ah, això sí, pensabem que era per la Face.
I bé, com podeu veure varem fer un pica, pica, cinc cabrits, tres cochinillos i quatre corders, una mica de postre i poca cosa més, apart d’una mica de café.
Dir que les dotacions van retornar cap a les 3:00 hores aprox..Ah, i que va ser FALSA ALARMA I QUASI SENSE ACTUACIÓ.
Arreveure, Santi.

1 comentari:

  1. Només 950 serveis l'1 de juliol? A veure si treballem més, jeje I no tants sopars, jeje Encara que podieu fer un altre a l'agost per quan torni, jeje = ) Fins aviat! Salut

    ResponElimina