Evolució

Evolució
L'evolució dels Bombers de Reus

divendres, 22 d’abril del 2011

Presentació del llibre del Pep Farré

Cliqueu en aquest enllaç per veure el video de la presentació que va fer el Torri:


ACTES 150è ANIVERSARI

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE.

El dijous 7 d’abril hi va haver la presentació del llibre “Bombers de Reus 150 anys d’história” que han escrit el nostre company Pep Farré i en Ramon Pallicé.

Es tracta d’un magnífic llibre, on es descriu la història d’aquests darrers 150 anys, però no tan sols la dels bombers sinó la de tota la ciutat de Reus ja que una i l’altra estan íntimament lligades.

L’acte va tenir lloc a l’Orfeó Reusenc que, val a dir, ens va acollir amb una total complicitat fet pel que estem molt agraïts, hem de remarcar que no hi cabia ni una agulla, estava “a petar”.

La presentació va anar a càrrec del conegut periodista Xavier Grasset i com podeu veure a les fotos també hi eren presents els autors en Pep i en Ramon, el nostre cap de parc, el Xavi, el director Sr. Gassió i l’alcalde Sr. Perez. Com a mestre de cerimònia varem comptar amb l'inestimable col·laboració del Roger “la veu”.

A l’acte també hi varen assistir els nostres comandaments superiors, Cap de Regió i un gran nombre d'inspectors i sotsinspectors, una gran majoria dels bombers de Reus (actuals i anteriors) i l'emotiva presència de la majoria dels companys jubilats.

Gràcies per ser-hi

Fotos i text:

Jordi Gasset

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada